/* */

A produce mai mult.A conserva mai mult.A îmbunătăţi vieţile

Aceasta este agricultura durabilă.Şi acesta este obiectivul suprem al companiei Monsanto.

Monsanto nu ar putea exista fără fermieri.

Miliarde de oameni depind de ceea ce fac fermierii.Aşa va fi şi pentru alte miliarde.În următoarele câteva decade, fermierii vor trebui să producă mai multă hrană decât în ultimii 10.000 de ani – adunaţi.

Obiectivul nostru este să muncim împreună cu fermierii pentru a atinge acest ţel.Realizăm acest lucru, comercializând seminţe convenţionale, seminţe dezvoltate cu ajutorul biotehnologiei şi produse pentru protecţia plantelor.

Provocarea: Satisfacerea nevoilor de astăzi, protejând planeta pentru mâine.

Soluţia:A produce mai mult.

Muncim pentru a dubla producţiile de cereale esenţiale până în 2030. Aceste creşteri de producţie vor fi obţinute printr-o combinaţie a ameliorării avansate a plantelor, biotehnologie şi practici îmbunătăţite de administrare a fermelor.

Aflaţi mai multe

Soluţia:A conserva mai mult.

Ne-am întărit obiectivul de a ne dubla producţiile de cereale, angajându-ne să obţinem acest lucru cu resurse mai scăzute cu o treime, precum terenurile, apa şi energia pe unitate produsă.

Aflaţi mai multe

Soluţia:A îmbunătăţi vieţile

Muncim pentru a-i ajuta pe fermieri să obţină creşteri mai mari de producţie şi randament. Şi datorită tuturor fermierilor care se vor ridica din sărăcie în prosperitate, vor prospera, de asemenea, multe alte persoane.

Aflaţi mai multe