/* */

Întrebări frecvente (FAQ)

Consultaţi următoarele soluţii comune. Dacă aveţi dificultăţi tehnice, trimiteţi e-mail la global.talent.acquisition@monsanto.com cu menţiunea „Technical Support” (Asistenţă tehnică) în subiectul mesajului.

Pentru alte subiecte, vizitaţi site-ul de asistenţă al furnizorului nostru la: http://www.taleo.com/support/

Frequently Asked Questions

Întrebări frecvente (FAQ)

Unde îmi depun CV-ul?
Pentru a candida la un post, vizitaţi monsanto.com/careers, unde puteţi crea un profil, puteţi completa o aplicaţie on-line şi puteţi configura alerte referitoare la locurile de muncă interesante pentru Dvs.

Înapoi sus

Nu văd niciun post care m-ar interesa momentan, dar ştiu că doresc să lucrez la Monsanto. Ce trebuie să fac?
Completaţi un profil şi configuraţi alerte referitoare la locurile de muncă interesante pentru Dvs. De asemenea, continuaţi să vizitaţi site-ul nostru pentru posturi care devin disponibile în viitor.

Înapoi sus

De ce nu recunoaşte sistemul numele meu de utilizator şi parola?
La sfârşitul anului 2009 şi la începutul anului 2010 (în funcţie de regiunea geografică în care vă aflaţi), am implementat un nou sistem global de recrutare care vă va îmbunătăţi posibilităţile de căutare a oportunităţilor de cariere la Monsanto. Toate profilurile din sistemul anterior pot fi căutate de personalul nostru de recrutare, însă va trebui să creaţi un profil nou pentru a putea candida la un post.

Dacă aţi utilizat sistemul Taleo la o altă companie, profilul Dvs nu va fi transferat automat la Monsanto şi va trebui să vă creaţi un profil nou.

Înapoi sus

Cum pot debloca contul meu?
Dacă sistemul vă blochează contul, veți primi un e-mail cu această informație. Dacă nu aţi primit mesajul, verificaţi filtrele de corespondenţă nedorită şi mesaje nesolicitate. Dacă nu aţi primit e-mailul nici în acest mod, trimiteţi un mesaj la global.talent.acquisition@monsanto.com, cu menţiunea „Account Locked” (Cont blocat) în subiectul acestuia.

Înapoi sus

Cum pot actualiza adresa mea de e-mail sau alte informaţii de contact?
Pentru actualizarea adresei de e-mail sau a altor informaţii, conectaţi-vă la contul Dvs.

Înapoi sus

De ce nu-mi pot încărca CV-ul?
CV-ul Dvs trebuie să fie sub 100 kb şi trebuie să fie unul dintre tipurile listate de fişiere acceptate. Dacă aveţi probleme în continuare, asiguraţi-vă că CV-ul Dvs nu conţine java script, deoarece sistemul nostru va bloca încărcarea acestor fişiere. Dacă fişierul conţine java script, sistemul ar putea suspecta că în acesta există un virus. Codul java script ar putea fi inclus în hiperlegături; din acest motiv, sugerăm, de asemenea, să eliminaţi hiperlegăturile din documentul Dvs.

Înapoi sus

Pot să vă trimit Dvs CV-ul meu?
Nu. Toate CV-urile trebuie să fie ataşate la aplicaţia Dvs online. Dacă nu puteţi să vă încărcaţi CV-ul, va trebui să-l copiaţi şi să-l adăugați în aplicaţie.

Înapoi sus

De ce nu-mi pot încărca toate documentele?
De asemenea, există o limită a numărului de documente pe care le puteţi încărca. Dacă sunt necesare fişiere suplimentare (foi matricole, scrisori de recomandare etc.), persoana de recrutare vă va contacta.

Înapoi sus

Cum îmi actualizez CV-ul?
Pentru a vă actualiza CV-ul, va trebui să încărcaţi noua variantă cu acelaşi nume de fişier şi aceeaşi extensie pentru a înlocui documentul existent.

Înapoi sus

De ce primesc mesaje de eroare atunci când încerc să trec la următorul pas?
Asiguraţi-vă că aţi introdus toate informaţiile necesare. Este posibil să fie nevoie să derulaţi cu mai multe bare în fereastră pentru a vedea întreaga pagină. De asemenea, asiguraţi-vă să navigaţi numai în cadrul sistemului şi să evitaţi funcţiile înapoi/înainte/reîmprospătare ale browserului Internet. Dacă aveţi probleme în continuare, goliţi memoria cache (module cookie, istoric Internet). Dacă vedeţi în continuare acelaşi mesaj de eroare, documentaţi paşii pe care i-aţi parcurs şi copiaţi și adăugați mesajul de eroare într-un e-mail către global.talent.acquisition@monsanto.com, cu menţiunea „Error Help” (Ajutor erorare) în subiectul mesajului.

Înapoi sus

Am început o aplicaţie dar a trebuit să plec din fața computer-ului, iar aplicaţia s-a închis. Ce trebuie să fac?
Mergeţi la „Pagina mea cu locuri de muncă” şi căutaţi schiţa aplicaţiei. Dacă postul este afişat în continuare, faceţi clic pe legătura Vizualizarea/editarea aplicației mele. Dacă această opţiune nu este disponibilă, nu mai acceptăm candidați pentru acest post.

Înapoi sus

Care este starea aplicaţiei mele?
Deoarece persoanele de recrutare de la Monsanto lucrează la numeroase posturi disponibile la un moment dat, nu vă putem oferi informaţii de contact direct. Dacă o persoană de recrutare sau manager de angajări doreşte să discute despre un post cu Dvs sau să elaboreze următorii paşi, ei vă vor contacta direct. Acesta este motivul pentru care este important să vă menţineţi profilul actualizat în baza noastră de date, iar acest lucru îl puteţi face conectându-vă şi editând informaţiile Dvs personale.

Poate dura săptămâni sau luni de zile până când un post se va ocupa, iar noi apreciem răbdarea Dvs.

Înapoi sus

Dacă doresc să candidez pentru mai multe posturi, trebuie să completez o aplicaţie nouă de fiecare dată?
Da. Informaţiile pe care le-aţi introdus deja sunt salvate, dar trebuie să verificaţi acurateţea datelor.

Înapoi sus

Am primit un e-mail în care mi se oferă un post şi mi se solicită informaţii suplimentare?
Dacă nu aţi primit o ofertă verbală de la managerul de angajări sau persoana de recrutare care v-a intervievat, este posibil ca e-mail-ul să vă fi fost trimis de o persoană care pretinde a fi angajat Monsanto. Această solicitare prin e-mail NU a venit de la Monsanto şi a fost trimisă fără ştirea şi aprobarea noastră. Vă rugăm să redirecţionaţi e-mailul primit la global.talent.acquisition@monsanto.com, cu menţiunea „E-Mail Offer” (Ofertă prin e-mail) în subiect. E-mail-ul Dvs ne va oferi o atenţionare oportună pentru a investiga această înşelătorie. Dacă aţi primit orice corespondență referitor la această situație, prin Poşta S.U.A. - de exemplu, un cec, contactaţi Serviciul de Inspecţie Poştală a Statelor Unite la 1-877-876-2455. Nu încasaţi cecul. Dacă vă interesează o carieră la Monsanto, vizitaţi Monsanto.com/careers. Aici veţi găsi informaţii despre compania noastră şi despre oportunităţile existente în zona Dvs. Vă mulţumim din nou că ne ajutaţi să cercetăm această problemă şi vă urăm succes în găsirea unui loc de muncă.

Înapoi sus