/* */

Diversitate

La Monsanto, diversitatea nu este un program sau o iniţiativă; este modul în care facem afaceri şi este unul dintre elementele cheie ale succesului nostru. Pentru a susţine şi a creşte afacerile noastre în întreaga lume, avem nevoie de perspective de afaceri diverse şi de flexibilitatea de a lucra cu o varietate de oameni, peste tot, unde ne desfăşurăm activitatea. Munca noastră trebuie să reflecte şi să respecte culturile, ideile şi interesele tuturor consumatorilor pe care îi deservim şi comunităţile cu care intrăm în contact.

Angajamentul Monsanto pentru diversitate este reflectat proeminent în două componente cheie ale Angajamentului nostru

Dialogul: Vom asculta cu atenţie diferitele puncte de vedere şi ne vom angaja în dialoguri constructive pentru a înţelege mai bine situaţiile, astfel încât să întâmpinăm mai bine necesităţile şi preocupările noastre şi ale societăţii.

Respectul: Vom respecta convingerile religioase, culturale şi etice ale oamenilor din întreaga lume.

Cu mai mult de 20.000 de angajaţi în întreaga lume, oamenii noştri reprezintă legătura dintre locul de muncă şi piaţă. Căutăm cele mai strălucite talente, indiferent de zonă geografică, sex, culoarea pielii, vârstă sau invaliditate. Pentru a avea succes la Monsanto, vă încurajăm să construiţi reţele şi relaţii peste toate nivelurile companiei şi peste toate zonele geografice.

Un alt factor de acţionare elementar al diversităţii este angajamentul conducerii superioare, de la preşedinte la echipa de conducere şi persoanele direct subordonate acesteia. Prin intermediul Consiliului pentru Diversitate de la Monsanto, compus din principalii lideri ai tuturor departamentelor, Monsanto creează mai mulţi lideri pentru a forma cultura noastră de incluziune şi a încuraja mentoratul şi recrutarea apărătorilor diversităţii la toate nivelurile.

Succesul nostru depinde de eforturile noastre susţinute de a atrage, a menţine şi a forma angajaţi talentaţi cu experienţă care aduc idei şi puncte de vedere noi şi inovatoare în organizaţia noastră.