/* */

Unele provocări nu prezintă probleme pentru produsele Monsanto sau pentru profesioniştii de la Monsanto. Aceasta pentru că, în fiecare an, noi investim mai mult de un miliard de dolari în cercetarea agricolă şi vă dăm şansa să abordaţi altfel problemele continue ale agriculturii. Încorporând tehnologia de ultima oră şi experienţa Dvs, veţi oferi fermierilor din toată lumea oportunitatea de a obține mai multe cereale cu mai puţine resurse. Acesta este locul în care ideile Dvs pot depăşi limitele tehnologiei agricole şi chiar pot schimba lumea. Sunteţi gata de o provocare?

Departamentul de Tehnologie al Monsanto este un departament multifuncţional, cu mai multe ramuri, compusă din patru departamente majore:

  • Biotehnologie – este responsabil de descoperirea, dezvoltarea şi integrarea unor gene noi în hibrizii şi varietăţile superioare dezvoltate de departamentul de ameliorare, pentru a crea noi evenimente de trasformare, precum toleranţă la erbicide, rezistenţă la insecte, toleranţă la secetă, recoltă mai mare şi valoare nutritivă crescută. De asemenea, echipa dezvoltă noi tehnologii moleculare care permit companiei Monsanto să analizeze mai profund seminţele pentru a creşte eficienţa programelor noastre de ameliorare.
  • Ameliorare – este responsabil de dezvoltarea hibrizilor şi varietăţilor superioare care dispun de caracteristici dezirabile, precum potenţial ridicat de producţie, rezistenţă mai bună la boli şi toleranţă la secetă. Echipa a depăşit limitele practicilor de ameliorare cu ajutorul tehnologiilor moleculare complexe, precum selecţia asistată cu indicatoare, în vederea atingerii acestor obiective.
  • Reglementare – este responsabil de efectuarea studiilor ştiinţifice, pentru a demonstra siguranţa şi eficienţa tehnologiei noastre în vederea obţinerii la nivel global a aprobărilor guvernamentale necesare pentru lansarea produselor noastre.
  • Chimie – este responsabil pentru dezvoltarea soluţiilor noastre de gestionare a buruienilor şi a tratamentului seminţelor, în vederea protejării recoltelor fermierilor. Această echipă este responsabilă, de asemenea, de dezvoltarea şi promovarea bunelor practici agricole, pentru un potenţial îmbunătăţit de producţie şi durabilitate.

Aceste departamente colaborează pentru a crea produse în rețeaua noastră de cercetare şi dezvoltare care dispune de un istoric dovedit în crearea unor produse care sunt revoluţionare, în premieră pe piaţă şi profitabile.

Candidaţii admişi în acest departament cu ritm rapid care sunt orientați spre rezultate, cu o dorinţă de succes. De asemenea, trebuie să puteţi comunica clar şi eficient, în timp ce construiţi relaţii productive cu persoanele din întreaga organizaţie.

Căutăm oameni de ştiinţă talentaţi în unul sau mai multe din următoarele domenii:

Biochimie

Reproducerea şi genetica plantelor

Bioinformatică/determinarea secvenţei genomului

Biologia moleculară a plantelor

Gestionarea datelor/analiza bazelor de date

Patologia/entomologia/nematologia plantelor

Biologia de dezvoltare

Fiziologia plantelor

Toleranţa la secetă/stres abiotic

Transformarea plantelor

Inginerie şi automatizare

Ştiinţa proteinelor

Descoperirea genelor/descrierea caracteristicilor

Ştiinţele/afacerile de reglementare

Managementul global al germoplasmei

Biologia RNA

Microbiologie

Genetica statistică/cantitativă

Eficienţa utilizării elementelor nutritive şi a apei

Biologia structurală

 Aptitudinile suplimentare pe care le căutăm includ:

  • Abilităţi proactive de gestionare a contactelor şi relaţiilor
  • Abilitate de a colabora cu mai multe echipe şi organizaţii din compania Monsanto
  • Gândire deosebit de inovatoare/creativitate
  • Abilitate proactivă pentru identificarea oportunităţilor, în vederea îmbunătăţirii
  • Agilitate şi flexibilitate pentru adaptarea la progresele tehnologice
  •