/* */

Vetőmag

A DEKALB márka ma a világon mindenütt, így hazánkban is egyet jelent a gazdák számára a tradícióval és innovációval, mely a minőség és megbízhatóság garanciája is egyben.

DEKALB logóAz innováció nemcsak új termékekben, hanem az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokban, szervizben és termékfelelősségi garanciában is testet ölt. Ugyanennyire fontos a DEKALB érzés, melyet bizonyít az is, hogy ma Magyarországon minden harmadik hektáron DEKALB vetőmagot vetnek a gazdák és minden második gazda termel DEKALB hibridet. (Kleffmann  piackutató adatai alapján)

Tom Roberts, a DEKALB egyik első vezetőjének 1947-ben megfogalmazott üzleti filozófiája a mai napig megállja a helyét, melyet 10 pontban fogalmazott meg.

Ezek közül 3 pont, melyet minden tevékenységünk során követünk.

  • A DEKALB egy olyan rendszer amely 100%-ban a mezőgazdasági termelőkért dolgozik és elkötelezett, hogy a legmagasabb minőségű hibrideket és vetőmagot biztosítsa a számukra.
  • A Dekalb folyamatosan fejlődik.  A legjobb hibrideket és minőségi vetőmagot biztosítja a gazdák számára és szigorúan ellenőrzött körülmények között teszteli ezeket.
  • A DEKALB-nak a kukorica és a repce vetőmag a fő tevékenysége, minden erőforrását, energiáját erre fordítja, ez nemcsak egy kiegészítő tevékenység.