/* */

Sokszínűség

A Monsantonál a sokszínűség nem egy meghirdetett program vagy kezdeményezés – ez maga a mód, ahogyan tevékenységünket folytatjuk, sikerünk egyik kulcsa. Ahhoz, hogy vállalkozásunk a világ minden táján fenntartható legyen és folyamatosan növekedjen, sokszínű üzleti perspektívával és kellő rugalmassággal kell rendelkeznünk, mert csak így lehetünk képesek a legkülönfélébb emberekkel mindenhol együtt munkálkodni. Tevékenységünkben vissza kell tükröződnie az általunk kiszolgált valamennyi fogyasztó és helyi közösség kultúrája, elképzelései és érdeklődése iránti tiszteletnek.

A Monsanto sokszínűség iránti elkötelezettsége leginkább Fogadalmunk két alábbi összetevőjében tükröződik:

  • Párbeszéd: Figyelmesen meghallgatjuk a különböző álláspontokat és részt veszünk az elmélyült párbeszédekben. Szélesítjük látókörünket, hogy jobban reagálhassunk a társadalom és egymás igényeire és aggodalmaira.
  • Tisztelet: Tiszteletben tartjuk a világ minden emberének vallási, kulturális és etikai meggyőződését.

Munkavállalóink száma világszerte meghaladja a 20 000 főt, ők jelentik számunkra az élő kapcsolatot a munkahely és a piac között. Nekünk a legragyogóbb elmékre van szükségünk attól függetlenül, hogy a világ mely táján élnek, férfiak-e vagy nők, mi a bőrszínük és az életkoruk, illetve küzdenek-e valamilyen fogyatékossággal. Ha Ön sikeres akar lenni a Monsantonál, akkor csak arra bíztathatjuk, hogy a cég minden szintjén és a világ minden pontján szorgosan építgesse kapcsolati hálóját.

A sokszínűség iránti tisztelet másik fontos hajtóereje felső vezetésünk elkötelezettsége, ami a vezérigazgatótól a vezetőségig minden vezető beosztású munkavállalóra, sőt azok közvetlen alárendeltjeire is jellemző. A Monsanto a különböző funkcionális területek felsővezetőiből álló Monsanto Diversity Council keretén belül számos vezetőt felkészít a kulturális beilleszkedés folyamatának kidolgozására, valamint arra, hogy a szervezet minden szintjén ösztönözze a „sokszínűség bajnokainak” toborzását és mentorálását.

Sikerünk azon múlik, hogy képesek vagyunk-e magunkhoz vonzani, megtartani és továbbfejleszteni azokat a gazdag tapasztalatokkal és hatalmas háttértudással rendelkező tehetséges munkavállalókat, akik a szervezeten belül új és innovatív gondolatokat, szempontokat vethetnek fel.