/* */

A Monsanto tevékenysége az innováció teljes vertikumát átfogja, és mindig arra irányul, hogy jobbá tegye világunkat. Mindez úttörő jellegű termékeinkben és dinamikus munkahelyi környezetünkben is tükröződik, ahol tudása gyarapodhat, karrierje kiteljesedhet. Jól tudjuk, hogy bárkitől, bármikor, bárhonnan származhatnak új elgondolások. A Monsanto-nál Ön is kellő megbecsülésre talál, hozzájárulhat tevékenységünk jövedelmezőségének javításához, és segítheti a mezőgazdasági termelőknek a világ élelmezésére irányuló erőfeszítéseit.

Karrierépítés és fejlődési lehetőségek

A munkába állás legelső napjától elvárjuk Öntől, hogy képezze magát, és mindent megtegyen annak érdekében, hogy karrierje felfelé íveljen. Meggyőződésünk, hogy vállalatként csak úgy juthatunk előre, ha elősegítjük munkavállalóink személyes fejlődését. Újszerű Fejlődés, teljesítmény és jutalmak (Development, Performance and Rewards – DPR) eljárásunk segítségével folyamatosan mérni és jutalmazni fogjuk munkateljesítményét. A célok kitűzése, a coaching és a visszajelzések a DPR eljárás lényeges elemei. A sokféle műszaki, szakmai és vezetői szeminárium, konferencia, valamint a folyamatos tanulás lehetősége mind azt a célt szolgálják, hogy az Ön szakmai fejlődése, ismereteinek gyarapítása töretlen és folyamatos legyen.

Teljesítményével tűnjön ki

Húsz év múlva a Föld lakosságának 55%-kal több élelmiszerre lesz szüksége, mint amennyit ma képesek vagyunk előállítani. A Monsanto jelenleg is azért dolgozik a mezőgazdasági termelőkkel karöltve, hogy valami hasznosat tegyen ennek érdekében. A kutatásra fordított összegeknek köszönhetően valódi eredményeket értünk el a mezőgazdasági technológiák területén, aminek következtében a termelők világszerte egészségesebb és ellenállóbb növényeket termeszthetnek. Ugyanakkor csökkenteni tudtuk a mezőgazdaság bolygónkra gyakorolt kedvezőtlen hatásait. A Monsantonál Ön egy olyan fenntarthatóan működő cég munkatársa lesz, amelynek legfőbb célja a környezeti hatások csökkentése és természeti értékeink megőrzése.

Innováció

A Monsantonál olyan csapatközpontú munkakörnyezetet talál, amelyben virágzik az innováció, és amelyik Önt is arra ösztönzi, hogy különleges dolgokat vigyen végbe. Mindez annak köszönhető, hogy a kutatás és fejlesztésre fordított évi 1 milliárd dollárt meghaladó összeg révén nap, mint nap újabb lehetőségeket kínálunk a mezőgazdaság örökös problémáinak újszerű megközelítésére. Ön az általunk biztosított csúcstechnológiára és saját tapasztalataira támaszkodva lehetővé fogja tenni a világ mezőgazdasági termelői számára, hogy kevesebb víz felhasználásával több terményt állítsanak elő. Újszerű elgondolásaival leginkább ezen a téren feszegetheti a mezőgazdasági technológia határait, és így akár az egész világot is megváltoztathatja.