/* */

A Monsanto tevékenységének minden területén különböző állásokba várja a szakembereket. Rendszerint az alábbi területeken vannak álláslehetőségek:

Munkaerő-felvételi eljárásunk szorosan összefügg a vállalati stratégiával. Ennek eredményeképpen meghatároztuk azt az öt kompetenciát, amelyik a siker elsődleges fokmérője a szervezet minden területén. Minden jelentkezőben ezeket az alapvető képességeket és jellemvonásokat keressük:

A kapcsolat- és hálózatépítés képessége – minthogy a Monsanto világcég, elkerülhetetlen, hogy Ön földrajzi, politikai, demográfiai, funkcionális és más kulturális, illetve szervezeti határokon átnyúló csapatok és hálózatok tagja legyen.

Bátorság és őszinteség – a Monsantonál nagyra értékeljük, ha valaki képes egyenesen szembenézni a világ legkomolyabb kihívásaival, vagy éppen tiszteletteljesen ugyan, de ellentmondani a megoldások mikéntjét illetően.

Gyorsaság – ebben a dinamikus iparágban a rugalmasság és az új helyzetekhez való gyors alkalmazkodás képessége újabb lehetőségeket nyit meg úgy a megrendelők, mint az Ön karrierje előtt.

Kezdeményezőkészség és előrelátás – az elpuskázott esély és a következő nagy áttörés között az jelenti a különbséget, ha képes felismerni az Ön előtt álló lehetőségeket, és ennek megfelelően cselekedni.

Eredményorientáltság – eredményeket márpedig produkálni kell. Ez ugyanúgy elengedhetetlen az Ön karrierjéhez, mint a vállalat sikeréhez. Olyan emberekre van szükségünk, akik az első naptól kezdve hozzá akarnak járulni közös céljainkhoz, és a stratégiát és az elkötelezettséget a mindennapok realitásává változtatják.