/* */

Juttatások és jutalmak

A Monsanto komplett juttatási és jutalmazási csomagot kínál minden munkavállalójának. A fizetésen felül a Monsanto által adott jutalmak támogatást jelentenek a munkavállalók magasabb szintű egészségbiztosításához, anyagi biztonságának megteremtéséhez, továbbá lehetőséget biztosítanak az egyén fejlődéséhez, illetve elismerik a munkavállalók erőfeszítéseit.

A Monsanto világszerte rendkívül versenyképes fizetéseket és béren kívüli juttatásokat, páratlan fejlődési lehetőséget és nagyszerű munkakörnyezetet kínál. Illetmény- és juttatási rendszerünk filozófiájának egyik alaptétele olyan versenyképes jutalmakat kínálni, amelyek bevonzzák és nálunk tartják a legtehetségesebb embereket, valamint erősítik bennük a vállalat iránti tulajdonosi szemléletet. A Monsanto éves ösztönző programja a vállalat teljesítményéhez, ezen keresztül a csapat teljesítményéhez, végül az Ön személyes munkateljesítményéhez kötődik.

A munkavállalói juttatások vállalati kultúránk fontos részét képezik. A juttatások széles körét biztosítjuk, hogy munkavállalóink legkülönfélébb igényeit világszerte kielégíthessük. A juttatási csomagok összetétele országonként változó.