Monsanto continuă colaborarea cu organizațiile locale non-profit în cadrul proiectului “Grow St. Louis”

4/2/2013

Program de finanțare care va acorda cinci premii în valoare de $20.000 pe bază de vot public 2 aprilie 2013

ST. LOUIS (2 aprilie 2013)— De azi, locuitorii orașului St. Louis își pot vota organizațiile non-profit preferate pentru șansa de a câștiga unul dintre premiile în valoare de $20.000 prin intermediul programului „Grow St. Louis” dezvoltat de Monsanto.

Cetățenii pot nominaliza un proiect online la www.stlgrown.com începând de astăzi și până pe 21 aprilie. Câștigătorii vor fi selectați prin vot public pe pagina Grow St. Louis, între 6 și 19 mai.

În această ediție, Monsanto a crescut numărul de câștigători de la trei la cinci, ridicând și valoarea totală a premiilor la $100.000, astfel încât fiecare dintre cei cinci câștigători va primi $20.000 pentru a investi în agricultura locală.

„Monsanto a crescut valoarea totală a premiilor din concursul Grow St. Louis ca răspuns la susținerea fantastică pe care a avut-o acest program din partea comunității”, a declarat Cole Waggoner, președintele programului Grow St. Louis. „Cetățenii orașului St. Louis ne-au dat un adevărat exemplu de implicare în susținerea organizațiilor non-profit. Sperăm să avem un impact din ce în ce mai mare în viitor prin acest program.”

Programul Grow St. Louis s-a bucurat de o participare numeroasă a comunității. Peste 400 de organizații locale non-profit au fost nominalizate și aproape 100.000 de oameni au votat din 2011, de când a fost lansat programul, și până astăzi. Până acum, Monsanto a oferit premii în valoare de $150.000 celor 12 organizații în cadrul primelor patru ediții. Filme de prezentare ale câștigătorilor edițiilor precedente se pot urmări în secțiunea „Meet the Winners”, la www.stlgrown.com.

“Grow St. Louis este doar una dintre modalitățile prin care Monsanto își oferă contribuția la dezvoltarea comunității din St. Louis”, a declarat Waggoner. „Suntem mândri că suntem de aici. Compania noastră și angajații noștri caută mereu să fie activi în comunitate și să îmbunătățească traiul tuturor celor de aici, de acasă, prin donații sau voluntariat.”

Pentru mai multe informații despre Monsanto în St. Louis, consultați www.stlgrown.com.

 

- oOo -

Despre Monsanto

Monsanto este primul furnizor la nivel mondial de soluții tehnologice și produse agricole care îmbunătățesc productivitatea fermelor și calitatea alimentelor. Monsanto își propune să ajute fermierii mici și mari să producă mai mult, conservând resursele naturale precum apa și energia. Pentru a afla mai multe despre noi și obiectivele noastre, consultați www.monsanto.com. Urmăriți-ne pe  Twitter® la www.twitter.com/MonsantoNews, pe blogul companiei, Beyond the Rows®, la www.monsantoblog.com, sau abonați-vă la comunicatele noastre de presă prin RSS.