/* */

Contactaţi-ne

Completaţi formularul de mai jos, apoi alegeţi o categorie pentru a ajuta orientarea mesajului dumneavoastră.Cererea dumneavoastră va fi redirecţionată către departamentul care poate să răspundă cel mai bine la întrebarea dumneavoastră.

* Câmp obligatoriu

* Nume:

* E-mail:

* Stat/provincie:

* Ţară:

* Mesaj:

 

 

Monsanto este o companie globală, cu birouri în multe ţări.În consecinţă, este posibil ca informaţiile pe care ni le furnizaţi prin intermediul acestui site Web să fie transferate în afara ţării în care aveţi reşedinţa, la o altă unitate a companiei Monsanto.Pentru mai multe detalii, consultaţi Politica de confidenţialitate a acestui site.Pentru a respecta legile actuale din diferitele jurisdicţii, referitoare la transferul informaţiilor personale peste graniţele de ţară, Monsanto trebuie să obţină consimţământul dumneavoastră pentru un astfel de transfer.Indicaţi consimţământul dumneavoastră, bifând caseta de selectare.

Adresa dvs. de e-mail va fi folosită doar în scopuri de comunicare privind cererea dvs. actuală. Monsanto nu va utiliza astfel de date cu caracter personal în scopuri de marketing fără acordul dumneavoastră.

Fără consimţământul dumneavoastră nu vom putea procesa cererea dumneavoastră.Dacă nu doriţi să vă acordaţi consimţământul, nu completaţi acest formular.