/* */

La Monsanto, ne veţi ajuta la rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări privind furnizarea de hrană. De asemenea, veţi avea sprijinul unei organizaţii dedicate succesului şi dezvoltării Dvs. În fiecare zi, investim mai mult de 2,6 milioane USD pentru a descoperi şi a livra tehnologii inovatoare. Crescând recolta de cereale pentru fermieri. Dezvoltând porumb tolerant la secetă pentru fermele africane de mici dimensiuni. Este o misiune de colaborare care a avut un impact pozitiv asupra a miliarde de oameni în întreaga lume.

Activităţile din domeniul seminţelor cuprind toate aspectele producţiei de cereale, de la însămânţare la recoltare, condiţionare, tratament, ambalare şi distribuire pentru diferite plante, inclusiv porumb, bumbac, rapiţă, sorg, soia şi legume. Ca parte a echipei de Producţie a seminţelor, veţi beneficia de instruire şi educaţie continuă. De asemenea, veţi lucra într-un mediu sigur şi protejat. Am obţinut recunoaşterea Programului de voluntariat pentru protecţie de la OSHA şi am dobândit certificarea STAR.

Departamentul de activităţi în domeniul seminţelor oferă o varietate de locuri de muncă și posibilități de dezvoltare, inclusiv supraveghetori ai activităţilor de teren sau în domeniul plantelor, supraveghetori pentru calitatea seminţelor, tehnicieni în laboratorul de control al calităţii, tehnicieni în domeniul siguranţei, asociaţi în cercetarea producţiei şi planificatori de recoltă.