/* */

La Monsanto, căutăm profesionişti pentru diferite funcții necesare pentru întreaga noastră afacere. Căutăm în mod normal profesionişti în următoarele domenii:

Procesul nostru de angajare este strâns legat de strategia companiei. Ca rezultat, am identificat cinci competenţe care indică succesul în organizaţia noastră. Acestea reprezintă caracteristicile esenţiale pe care le căutăm în cazul noilor angajări:

Relaţii şi Conexiuni – în compania noastră de nivel global veţi colabora în mod regulat cu echipe şi reţele din diferite zone geografice, politice, demografice, funcţionale şi alte categorii culturale şi organizaţionale.

Curaj şi sinceritate – confruntarea directă cu unele dintre cele mai dificile provocări din lume şi capacitatea de a contesta cu respect modul în care se face acest lucru sunt caracteristici deosebit de apreciate la Monsanto.

Agilitate – în industria dinamică în cadrul căreia ne desfăşurăm activitatea, flexibilitatea şi capacitatea de adaptare la situaţii noi creează mai multe oportunităţi pe parcurs pentru clienţii noştri şi cariera Dvs.

Iniţiativă şi previziune – recunoaşterea oportunităţilor pe care le întâlniţi şi profitarea de acestea poate însemna diferenţa între următoarea realizare de excepţie şi o oportunitate pierdută.

Orientare spre rezultate – atingerea rezultatelor este integrantă atât pentru succesul carierei Dvs cât şi pentru succesul nostru ca și companie. Căutăm persoane care doresc să contribuie din prima zi şi care să transforme strategiile şi angajamentele noastre în realităţi.