/* */

Monsanto a încurajat întotdeauna inovaţia şi s-a concentrat să ajute la crearea unei lumi mai bune. Puteţi vedea acest lucru în produsele noastre revoluţionare şi în mediul nostru dinamic, unde aptitudinile şi cariera Dvs pot creşte şi se pot dezvolta. Ştim că în fiecare zi, noile idei pot veni de la oricine, de oriunde. La Monsanto veţi avea parte de respect, veţi contribui la profit şi veţi susține fermierii să hrănească lumea.

Oportunităţi de dezvoltare profesională şi de creştere a carierei

Încă din prima zi de lucru se va aştepta de la Dvs să învăţaţi, să contribuiţi şi să vă dezvoltați. Credem că pentru a putea progresa ca și companie, trebuie să susținem fiecare persoană să progreseze. Performanţa Dvs este măsurată şi recompensată în permanenţă, prin procesul nostru inovativ Dezvoltare, Performanţă şi Recompense (DPR). Stabilirea obiectivelor, îndrumarea şi feedback-ul sunt componente esenţiale ale DPR. Veţi găsi, de asemenea, numeroase oportunităţi de creştere şi dezvoltare profesională continuă, prin intermediul unei mari varietăţi de seminarii, conferinţe şi cursuri de educare continuă fie tehnice, profesionale şi cât și manageriale.

Faceţi-vă simţită prezenţa, ieșind in evidență

Peste douăzeci de ani, populaţia lumii va necesita cu 55% mai multă hrană decât poate produce acum. Astăzi, Monsanto colaborează cu fermierii din toată lumea pentru a găsi o soluţie la această problemă. Investiţiile noastre în cercetare au dus la progrese reale în tehnologia agricolă care vor avea ca rezultat recolte mai sănătoase şi mai viguroase pentru fermierii din toată lumea. În acelaşi timp, reducem impactul agriculturii asupra planetei. La Monsanto veţi face parte dintr-o companie durabilă, concentrată asupra reducerii impactului asupra mediului înconjurător şi care promovează conservarea resurselor.

Inovarea

La Monsanto veţi găsi un mediu axat pe echipă, care prosperă datorită inovaţiei şi care vă încurajează să faceţi lucruri extraordinare. Aceasta pentru că, în fiecare zi, noi vă dăm şansa să abordaţi altfel problemele eterne ale agriculturii, investind peste 1 miliard de USD în cercetare şi dezvoltare anual. Încorporând tehnologia de ultima oră şi experienţa Dvs, veţi oferi fermierilor din toată lumea oportunitatea de a creşte mai multe cereale cu mai puţină apă. Acesta este locul în care ideile Dvs pot depăşi limitele tehnologiei agricole şi chiar pot schimba lumea.