/* */

Conservăm mai mult

A conserva mai mult

 

Angajamentul nostru: A conserva mai mult

 

 

Ce facem?

Reducerea lucrărilor agricole înseamnă mai puţine irigaţii – Tehnologia noastră transgenică Roundup Ready®, folosită în combinaţie cu erbicidul agricol Roundup, este una dintre cele mai importante tehnologii pentru a promova lucrările de conservare ale solului.

  • Reducerea lucrărilor agricole înseamnă mai puţine irigaţii - Tehnologia noastră transgenică Roundup Ready®, folosită în combinaţie cu erbicidul agricol Roundup, este una dintre cele mai importante tehnologii pentru a promova lucrările de conservare ale solului. Fermierii care folosesc tehnici de lucrare de conservare a solului,  pot conserva mai multă apă datorită faptului că aceste lucrări ridică gradul de umiditate a acestuia, astfel fiind necesară o irigaţie redusă.
  • Dezvoltarea mai rapidă a plantei reduce evaporarea apei - Tratamentele noastre aplicate seminţelor favorizează o încrucişare şi coacere mai rapidă, asftel înainte ca planta să-şi fi dezvoltat un frunziş se reduce cantitatea de apă pierdută prin evaporare.
  • Ameliorare avansată a plantelor şi hibrizi mai buni - Tehnicile noastre avansate de ameliorare favorizează dezvoltarea hibrizilor adaptaţi zonelor cu conţinut scăzut de apă.
  • Plante de porumb mai bine înrădăcinate – Tehnologia transgenică, cum ar fi YieldGard® Rootworm favorizează formarea de plante de porumb mai bine înrădăcinate, care utilizează întrun mod mai eficient umiditatea solului.
  • Utilizarea mai eficientă a azotului – Ne străduim să dezvoltăm cereale care folosesc mai eficient azotul.
  • Maximizarea calităţii şi sănătăţii solului – Produsele noastre ajută fermierii în menţinerea integrităţii şi a randamentului solului, permiţându-le, astfel, prin lucrări de conservare a solului, o utilizare mai eficientă a substanţelor nutritive.