/* */

A gazdák minden idény alkalmával értékelik azokat a cégeket, amelyekkel üzletet tudnának kötni. Gazdák és családjaik milliói tisztelnek meg bennünket azzal, hogy megbíznak bennünk és megvásárolják termékeinket.

A Monsanto eltökélt abban, hogy a termékek- és szolgáltatások legszélesebb választékát nyújtsa a gazdáknak a több termelés, a források nagyobb fokú megőrzése és a jobb életvszínvonal elősegítése érdekében. Amit nyújtunk:

  • a legnagyobb hozamú hagyományos és biotechnológiai (csak ahol engedélyezettek) vetőmagvak a piacon
  • nagyobb tápértékű és ellenállóbb növények előállítását lehetővé tevő technológiák
  • a legbiztonságosabb és leghatékonyabb növényvédelmi megoldások

A Monsanto a kukorica, szójabab, gyapot, búza, repce, cirok és cukornád vetőmagok széles skáláját kínálja a gazdáknak. Olyan vetőmag alapanyagokat, modern fajtajellegeket és technológiákat alkalmazunk, amelyek megfelelnek a termőlők által támasztott magas követelményeknek. Ezek a termékek különféle márkanevek alatt kerülnek forgalomba, amelyek mindegyike olyan megoldásokat kínál a gazdáknak, amik leginkább illeszkednek a gazdaságaikhoz.

Legyen szó a rovarok elleni küzdelemről, a gyomszabályozásról, vagy egyszerűen a termelékenység növeléséről, a gazdák nyugodtan dőlhetnek hátra, mert biztosak lehetnek abban, hogy a Monsanto vetőmagvakkal a lehető legtöbbet hozzák ki a földjeikből. Ami egyben azt is jelenti, hogy több élelmiszert tudnak termelni a növekvő népesség számára.

A termékgondozást a Monsanto nagyon komolyan veszi. A Monsanto számára a termékgondozás iránti elkötelezettség elsőrangú prioritás, legyen szó a környezetvédelmi előírások betartásáról vagy akár túlszárnyalásáról, vagy az emberek és közösségek biztonságáról.