/* */

Üzletszabályzat

A Monsanto elkötelezett abban, hogy kizárólag tisztességes kapcsolatokat épít. A tisztesség és a Monsanto Fogadalom együtt segít megszerezni és megtartani azoknak az embereknek a bizalmát, akikkel együtt dolgozunk.

A Monsanto Üzletszabályzata segítségével az alkalmazottak felismerik és képesek kezelni a tisztességgel kapcsolatos kérdések széles skáláját. Az Üzletszabályzat olyan kérdésekben nyújt iránymutatást, mint az egymás iránti tisztelet, a környezet, az egészségi és biztonsági kérdések, termékeink megfelelő gondozása, kutatás-módszertani kérdések, a vállalati erőforrások felhasználása, helyes kommunikáció pénzügyeinkről és termékeinkről. Foglalkozik továbbá a tisztesség jogi és etikai szempontjaival a vevőkkel, beszállítókkal, befektetőkkel, a nyilvánossággal, a minket irányító kormányzatokkal és azokkal a közösségekkel való üzletvitel kapcsán, ahol jelen vagyunk. Az üzletszabályzat számos lehetőséget biztosít az alkalmazottak számára, hogy feltegyék kérdéseiket vagy elmondják aggályaikat.

Kattintson ide és tekintse meg globális weboldalunkon a Felelős Vállalatirányítással kapcsolatos irányelveinket, tagságainkat, alapszabályainkat, etikai szabályzatainkat és sok minden mást.