/* */

Többet termelni. Többet megőrizni. Javítani az életkörülményeket.

Ez a fenntartható mezőgazdaság,és erről szól a Monsanto.

A Monsanto nem létezne a gazdák nélkül.

Emberek milliárdjai függenek attól, amit a gazdák végeznek. És ez a jövőben még inkább így lesz. A következő néhány évtizedben a gazdáknak annyi élelmiszert kell megtermelniük, mint amennyit az elmúlt 10 000 évben termeltek összesen.

Célunk, hogy segítsük a gazdákat abban, hogy ezt képesek legyenek elérni. Ennek érdekében vetőmagot, biotechnológiai úton kifejlesztett fajtajellegeket és növényvédő szereket értékesítünk.

A kihívás: Kielégíteni a ma igényeit a bolygó megőrzésével.

A megoldás: Többet termelni.

Azon dolgozunk, hogy 2030-ig megduplázzuk az alapvető növényi kultúrák hozamait. Ezeket a hozamokat a modern növénynemesítés, a biotechnológia és a fejlett gazdaságirányítási gyakorlatok kombinációja révén érjük el.

Bővebben

A megoldás: Többet megőrizni.

Azzal egészítettük ki a hozam kétszerező céljainkat, hogy azt megtermelt egységenként egyharmaddal kevesebb erőforrás (termőföld, víz és energia) felhasználásával érjük el.

Bővebben

A megoldás: Javítani az életkörülményeket.

Azért dolgozunk, hogy segítséget nyújtsunk a gazdáknak a hozamok és a termelékenység növelésében. Minél több gazda küzdi fel magát a szegénységből a jólét szintjére a fejlődő országokban, annál több más ember élvezheti ugyanezt.

Bővebben