/* */

A Fogadalom

A Monsanto Fogadalom a tevékenységeinkről szóló kötelezettségvállalás. Egy nyilatkozat, amelyben vállaljuk, hogy jobban figyelünk, alaposan megfontoljuk tetteinket és azok hatásait, és felelősségteljes irányítást végzünk. Segítségével értékeinket tettekké formáljuk, és megmutatjuk, kik vagyunk, és mely ügyekért állunk ki.

Tisztesség
Minden cselekedetünk alapja a tisztesség: becsületesség, illem, következetesség és bátorság. Ezen értékek mentén elkötelezettek vagyunk a következők iránt:

Párbeszéd
Figyelmesen meghallgatjuk a különböző álláspontokat és részt veszünk az elmélyült párbeszédekben.
Szélesítjük látókörünket, hogy jobban reagálhassunk a társadalom és egymás igényeire és aggodalmaira.

Átláthatóság
Szavatoljuk az információk rendelkezésre állását, elérhetőségét és közérthetőségét.

Megosztás
Szaktudásunkat és technológiai ismereteinket megosztjuk a tudományos ismeretek terjesztése, a mezőgazdaság és a környezet fejlesztése, a termés javítása, valamint a fejlődő országokban élő gazdák segítése érdekében.

Előnyök
A vevőink és a környezet számára egyaránt előnyösek az általunk szállított magas minőségű termékek, melyekre a megalapozott és innovatív tudományos kutatás, valamint az átgondolt és eredményes termékgondozás jellemző.

Tisztelet
Tiszteletben tartjuk a világ minden emberének vallási, kulturális és etikai meggyőződését.
Munkatársaink, a működési területünket érintő közösségek, ügyfeleink és vásárlóink biztonsága, valamint a környezetvédelem mindenek felett áll számunkra.

Tulajdonosi viselkedés az eredményekért
Letisztult irányt, szerepeket és elszámoltathatóságot teremtünk, szoros kapcsolatot építünk ügyfeleinkkel és külső partnereinkkel, átgondolt döntéseket hozunk, gondozzuk vállalati forrásainkat, és felelősséget vállalunk a kitűzött eredmények eléréséért.

Vonzó munkahely kialakítása
Biztosítjuk az emberek és a gondolatok sokféleségét, támogatjuk az innovációt, a kreativitást és a tanulást, gyakorlatra épülő csapatmunkát végzünk, jutalmazzuk és elismerjük embereinket.