/* */

Vállalati adományozás

Az adományozás a Monsanto tevékenységének természetes része. Cégünk elkötelezett az életminőség javítása terén. Akár jobb vetőmag biztosításáról van szó vevőink megélhetésének javítása érdekében, akár anövekvő népességnek nyújtandó több élelmiszer miatti erőfeszítésekről, vagy pénzügyi forrásainkról, amikkel támogatjuk a közösségeket világszerte – ez mind a Monsanto sajátja. Ehhez a célhoz alapvetően kétféle módon járulunk hozzá: a jövőben való befektetéssel, valamint az emberbarátság által. 

Befektetés a jövőbe

A Monsanto elkötelezetten támogatja a fenntarthatóságot és a mezőgazdasági iparág növekedését. A támogatás a kutatás-fejlesztésre fordított napi 2 millió dollártól kezdve a mezőgazdasági és tudományos ösztöndíjakon át az ifjúsági szervezetekkel és oktatási intézményekkel kötött mezőgazdasági és tudományos területen alkalmazott vezetők képzéséről kötött együttműködésig terjed.

Emberbarátság és a Monsanto Alap

A Monsanto Alap küldetése, hogy jót tegyen és életeket formáljon át. Mint a Monsanto Company emberbaráti ága, az Alap a működésének változatosságához hasonlóan sokféle területen nyújt támogatást szervezetek és programok részére. Az Alap célja, hogy az emberek életminőségét javítsa azáltal, hogy áthidalja a szükségleteik és erőforrásaik közötti szakadékot. Látogasson el a Monsanto Alap weboldalára és tudjon meg többet az Alap működéséről és az adományok igényléséről.