/* */

Fenntarthatósági Beszámoló

 

A lakosság lélekszámának folyamatos növekedésével egyre nagyobb az igény az értékes erőforrások iránt. Munkatársaink egy jobb holnapért dolgoznak azzal, hogy ehhez a ma legmegfelelőbb eszközöket adják a gazdálkodók kezébe.

A gazdálkodók köre a mindössze néhány holddal rendelkező afrikai termelőtől az Egyesült Államok kukoricatermő övezetében (Corn Belt) több ezer hektárt művelő családi vállalkozáson át a több százezer hektáros ukrán, brazil vagy argentin mezőgazdasági nagyvállalatig terjed. Azzal, hogy jobb eszközöket és információkat kínálunk ezeknek a gazdálkodóknak, partnerükké válunk természeti erőforrásaik megóvásában, az éhezés leküzdésében, a táplálkozás színvonalának javításában, továbbá annak biztosításban is, hogy a fejlett mezőgazdasági rendszerekben érdekeltek valamennyien megtalálják az anyagi számításukat.

Látogasson el a http://sustainability.monsanto.com oldalra, ahol megtekintheti és letöltheti a Monsanto 2012. évi vállalati fenntarthatósági jelentését (Monsanto 2012 Corporate Sustainability Report).