/* */

A Monsantonál Ön is segítségünkre lehet az élelmiszerellátással kapcsolatos legnagyobb kihívások megoldásában. Ebben olyan szervezet fogja támogatni, amelyik a siker és a fejlődés elkötelezett híve. Az év minden napján több mint 2,6 millió dollárt fordítunk innovatív technológiák létrehozására és kidolgozására, hogy a gazdálkodók évről-évre több termést arathassanak le. Szárazságtűrő kukoricafajtákat nemesítünk ki afrikai kisgazdaságok számára. Ez a küldetés az együttműködésről szól, és több milliárd ember életfeltételeit javítja bolygónkon.

Seed Operations (Vetőmag-műveleti) területünk az ültetéstől a termés begyűjtésén, a vetőmagok kondicionálásán és kezelésén át a csomagolásig és forgalmazásig bezárólag a vetőmag-előállítás teljes vertikumát átfogja egy sor termény, pl. a kukorica, a gyapot, a repce, a cirok, a szójabab és a zöldségek vonatkozásában. A Seed Production (Vetőmag-gyártási) csapat tagjaként Ön folyamatos képzésben és oktatásban fog részesülni, ezenkívül munkáját biztonságos, megbízható környezetben végezheti majd. Megkaptuk az OSHA Voluntary Protection Program elismerését, valamint elnyertük a STAR tanúsítványt.

A Seed Operations változatos állás- és karrierlehetőségeket kínál. Többek között helyszíni, illetve növénynemesítési felügyelőket, vetőmagminőség-ellenőröket, minőségellenőrző laboratóriumba technikusokat, biztonságtechnikusokat, tudományos kutató munkatársakat és terménytervezőket várunk erre a területre. Az Egyesült Államok területén – ezen belül Hawaiin és Puerto Ricon – található negyvennél több vetőmag-előállító telepünk mellett a Missouri államban lévő St. Louisban létrehozott vállalati központunkban is vannak álláslehetőségek.