/* */

Az iparág legújabb forradalmi termékei közül többet már most is a Monsanto forgalmaz a piacon. De nem állunk le, és minden évben újabb 1 milliárd dollárt, vagy még többet invesztálunk az innovatív technológiák kidolgozásába és átadásába. Ez tartja fenn versenyképességünket és támogatja többek között az Ön hőn áhított értékesítői karrierjét is.

Egyre népesebb értékesítési csapatunk tagjaként személy szerint Ön is jól jár, ha a Monsanto valóra válthatja a piaci részesedésének növelésével, valamint a termékforgalmazók és a vásárlók bizalmának további elnyerésével kapcsolatos céljait. Egyre nagyobb számban bocsátjuk ki a rendkívül hatékony termékeket, és az iparág vezető márkái közül egy sor – többek között az Asgrow, a Channel, a DEKALB, a Deltapine, a Genuity, a Roundup, a Roundup Ready, a Seminis, a De Ruiters, a Vistive és a YieldGard – a mi tulajdonunkban van.

A Monsanto szervezetén belül az Értékesítés a Seeds and Traits (Vetőmagok és fajtajellegek) csoporthoz tartozik, és számtalan területen kínál karrierlehetőségeket:

Agronómusok – termékeink műszaki szakértőjeként együtt tevékenykednek az értékesítési csapattal és a vezető növénytermesztési oktatóval.

Térségi üzleti menedzserek – menedzselik, mentorálják és felkészítik egy-egy meghatározott terület értékesítési képviselőit. Az egyes értékesítési célok teljesítése érdekében együttműködnek az agronómusokkal.

Körzeti értékesítési vezetők (DSM) – az üzleti és a hosszú távú növekedési célok teljesítése érdekében meglévő és új körzeti szintű kapcsolataikon keresztül elsősorban egy-egy meghatározott körzet termelőivel működnek együtt.

Területi értékesítési vezetők (TSM) – szoros kapcsolatokat ápolnak 30-50 mezőgazdasági termelővel, és a hibridjeinkre/növényfajtáinkra, valamint a szántóföldi növényeinkre vonatkozó konkrét ajánlások útján terjesztik a Monsanto-márkákkal kapcsolatos tapasztalatokat.

Kiemelt ügyfélkapcsolati vezetők – hatékonyan értékesítik az értékes Monsanto-tulajdonságokat hordozó termékeket, a DEKALB és az Asgrow márka termékeit, valamint a Roundup és más, gondosan kiválasztott vegyi termékeit kiskereskedőinknek, illetve termékforgalmazóinknak.

Néhány a jelentkezőtől elvárt készségek/képességek közül:

 • Képesnek kell lennie az adott terület marketingterveinek és értékesítési stratégiáinak elkészítésére és megvalósítására.
 • Megfelelő eszközökkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy pozitív irányban befolyásolja a helyi közösség gazdálkodásának gyakorlatát.
 • Mivel az állást betöltő személynek sokat kell utaznia a területén, hogy rendszeresen látogassa a termelőket, a vásárlókat, valamint a termékforgalmazókat, ezért céges autót biztosítunk számára.
 • Értékesítési képzés és állandó lehetőségek a karrierépítésre és a szakmai fejlődésre.
 • A juttatások közé tartozik a nyugdíjbiztosítás, a 401(k) nyugdíjbiztosítási terv keretében végrehajtott nyugdíj-előtakarékossági program, és a növekedési részvények formájában biztosított részvényopciók.

A Monsantonál az értékesítési csapat jelenti a legfontosabb láncszemet termékeink és vásárlóink között. Bízunk benne, hogy termékforgalmazóinkkal, vásárlóinkkal és a termelőkkel egyaránt szoros kapcsolatokat alakítanak ki a csapat tagjai. E kapcsolatokon keresztül a termékeinkre vonatkozó konkrét ajánlások útján terjesztik a Monsanto-márkákkal kapcsolatos tapasztalatokat.

Amikor gazdálkodó-orientált értékesítési képviselőket, illetőleg a termékforgalmazóinkkal közvetlen kapcsolatban álló munkatársakat toborzunk, akkor olyan jelentkezőket várunk, akiken látszik a termelőkkel való együttműködés, valamint azok konkrét igényeken és kihívásokon alapuló minőségi megoldásokkal való megsegítésének őszinte szándéka.

A jelentkezőtől elvárt további készségek:

 • B.D. fokozat elsősorban mezőgazdasági üzemtanból, üzleti ismeretekből, biológiából, vagy ezek kapcsolódó területeiből, illetve ezzel egyenértékű munkatapasztalat.
 • Legalább 3 év szakmai tapasztalat az értékesítés/számlakezelés területén, illetve a mezőgazdaság területén szerzett 1 év vagy ennél hosszabb időtartamú értékesítési tapasztalat.
 • Saját motiváció, kezdeményezőkészség, magabiztosság és eredményorientáltság.
 • Képesnek kell lennie arra, hogy sikeresen dolgozzon a gyors tempóban változó munkakörnyezetben.
 • Korábbi tapasztalatok a sikeres csapatmunkával kapcsolatban.
 • Kiváló kommunikációs, interperszonális és prezentációs készségek.
 • A hosszú távú karrierépítés vágya (pl. a marketing, a termékmenedzsment, a logisztika, az oktatás vagy a pénzügyek területén).
 • Alapszintű számítógépes ismeretek (pl. Microsoft Office, Microsoft Outlook).
 • Hajlandóság arra, hogy sokat utazzon és vidéki környezetben éljen/dolgozzon. A beosztás időnként megkövetelheti Öntől, hogy máshova költözzön.
 • Fel kell tudnia emelni legalább 27 kg-ot (ekkora súlyú egy zsák vetőmag).
 • Gépjárművezetői múltjában nem lehetnek kirívó esetek (pl. közlekedési szabálysértés, baleset, vezetői engedélyének felfüggesztése stb.).
 • Az USA Közlekedési Minisztériumának szövetségi szintű előírásai érvényesek erre a beosztásra, és megkövetelik bizonyos felvételi kritériumok teljesítését, pl. a büntetett előélet ellenőrzését, illetve drogteszten és fizikai alkalmassági vizsgálaton való részvételt.